Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

τα κοτσομπολια

ειναι λιγο ξεφτιλα ξερω γω να μενεις σε ενα δρομο και να μην εχεις την ιδεα απο που πηρε το ονομα της.

Ο Μανωλης λοιπον ηταν δημαρχος της Αθηνας το ΄14 και φιλαρακι του Βενιζελου και ανακατωθηκε με την ιδρυση του κολλεγιου Αθηνων και την σχολη των νοσοκομων του ερυθρου σταυρου και μια απο της κορες του ηταν η Δελτα η Πηνελοπη που γκαβλωνε με τον Ιωνα τον Δραγουμη που ομως αυτος παντρευτηκε με την σειρα του την Κοτοπουλη την Μαρια, γιατι δεν ειναι τωρα πραγματα αυτα να κανουν, αλλωστε ειναι γνωστο τοις πασοι πως δεν μπορεις να πινεις και τσαι και νερο και ασε που ο Ιων ηταν και μικροτερος της (ντροπη και αισχυνη!). ο Μανωλης μας ηταν μεσα στους αυτουργους της δολοφονιας του Ιωνα του Δραγουμη μα ολοι τον θυμουνται ως εθνικο ευεργετη (μαλλον για τα κολλεγια και τους σταυρους και οχι για τσι δολοφονιες μα δεν παιρνω και ορκο).

Ο αλλος του ο γιος (του Μανωλη) ειναι ο Τρελαντωνης και αυτος που εφτιαξε και το μουσειο Μπενακη, οχι αυτο που ειναι στην Πειραιως (που δεν την λενε Πειραιως μα Τσαλδαρη), μα το αλλο στην Βασιλισσης Σοφιας και πολυ λεει το αγαπησε το μουσειο ο Τρελαντωνης που ηθελε στο τελος να βαλουν και την καρδια του μεσα σε αυτο.

ο Τσαλδαρης ο Παναγης ηταν πρωθυπουργος και μεγας αντικομμουνιστης. για αυτο τον λογο στον δρομο του ολοι βαρανε πρεζα που ειναι ενα γνησια αντικομμουνιστικο ναρκωτικο που το ΚΚΕ δεν εγκρινει μα που η δεξια κυβερνηση της πλουτοκρατιας ευνοει. επιτελους η ιστορια τον δικαιωνει τον Παναγη.

βεβαια ευτυχως που τους φωτησε ο θεος και δεν ονομασαν την Πειραιως "Ιωνος Δραγουμη" δηλαδης για να εχουμε μια ασυνεπεια περιοπης με ολους αυτους τους αλλοδαπους και ολους εμας τους διεθνιστας που τους υποστηριζουμε και ειμαστε "στοιχεια θανατου για το εθνος μας" οπως ελεγε και ο μεγας μαλακας που δεν το πηδηξε τελικα το Πηνελοπακη να του ξελαμπικαρει ο εγκεφαλος.

αυτα.

5 σχόλια:

  1. καταλαβαίνετε πως μόνο για εμένα για εμένα τις γράφετε όλες αυτές τις αναρτήσεις; όλοι οι άλλοι που είναι διακοπές μας εχουν ξεχάσει. Δεν εχουν και ιντερνετ...
    Το πιο ωραίο μέρος αυτή την εποχή είναι το κέντρο της αθήνας. Κυριακή , 15αυγουστος. Ιδανική τοποθεσία για πικνίκ στην μέση της πανεπιστημίου. Απο τις μέρες που οι πατεράδες βγάζουν τις κόρες τους βόλτες με το αμάξι για να μάθουν να οδηγούν ( συνήθως προτιμούν τα παρκινγκ απο σουπερμαρκετ τις υπόλοιπες εποχές). Δεν ήθελα να φθάσουμε σε αυτό το σημείο αλλα και εσείς μου λέιπετε. (δεν θυμάμαι βεβαια να εχουμε τέτοια οικειότητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ισως οχι μονο για εσενα 'ανωνυμε'..μου αρεσει να σχολιαζω αναρτησεις που δε διαβαζω.. επομενως θα υποθεσω απο τη σεξυ φωτο οτι μιλαμε για Εμ. Μπενακη στα εξαρχεια, μου αρεσει οπως βραζει το καλοκαιρι, καμπουριαζω και με μεγαλους δρασκελισμους ανηφορι προς το λοφο και μετα κατω παλι, ψυχαναγκασμος. στο δρομο μενει ο γιατρος, μη ρωτησετε περισσοτερα. και πανω στο λοφο στεκει ο θανος -δοξα και κλεος- μολονοτι δε καταφερνω να φτασω στο περιπτερο, 'κοβω' στη μεθωνης και εμπλεκομαι στο ερωτικο παιχνιδι με αναθυμιασεις απο κουραδες σκυλων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γλυκουλιδες ανωνυμοι αυτη η αθωοτητα σας ειναι συγκινητικη.
    ουτε μια απορεια για τον τρελαντωνη ουτε ενα ερωτηματικο αν η Πηνελοπη πηρε καμια πιπουλα απο τον Ιωνα.
    τις αναρτησεις τις γραφω προπαντων στον μελλοντικο μου εαυτο. αν καποιος απο εσας λοιπον, ανωνυμοι, θελει να του δωσω ενα απο τα νεφρα μου για να ειναι σιγουρος οτι απευθυνομαι σε εκεινο ας επικοινωνησει μαζι μου.
    ανωνυμε στις 17, ο λοφος θελει υπομονη μην βιαζεσαι και κανε την διαδρομη συχνα ωστε να σφιξει ο γλουτος.
    ανωνυμε στις 16, παμε στου φιλοπαππου για πικ νικ η Πανεπιστημιου ειναι πιο καταληλη για βολους ή "τζαμι" απο οτι για πικ νικ. no?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτα απ'όλα δηλώνω πλήρης νεφρών. Επειτα αγαπητή αυτό που εννοούσα ήταν ότι , για πικνικ , στο φιλοπάππου μπορείς να πάς καθε μέρα, ενώ στην πανεπιστημίου; Είναι από αυτά τα πράγματα , ξέρετε, που όταν σας ρωτάνε , μα καλά , γιατί το έκανες αυτό; δίνετε την απάντηση αυτή την τρομερή που θυμίζει αμερικάνικες ταινίες , : επειδή μπορούσα. πολύ ωραία απάντηση, γίνεσθε πολύ κακός για μια στιγμή, αντιήρωας σχεδόν, ενώ ο αέρας πετάει το τσουλούφι σας προς τα πίσω... Κατα τα άλλα , για τους βόλους δεν θα διαφωνίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ραντεβου τον αυγουστο του 2010 στην Πανεπιστημιου το λοιπον.
    φερτε τους βολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή